Anmäld till Vita bandet och ny film!

Anmäld till Vita bandet och ny film!

Så.. nu är det officiellt. I vinter är det dags för en ny långtur, nämligen Vita bandet. Det innebär att man åker skidor från Grövelsjön i Dalarna upp till Treriksröset (eller tvärtom), en sträcka som är ca. 130-140 mil. Jag har drömt om denna tur ända sedan jag kom hem från min långvandring för mer än tre år sedan, så det känns oerhört roligt att det äntligen är dags. Jag anmälde mig häromveckan på Vita & Gröna bandets hemsida och det var en häftig känsla att få se mitt namn i listan av vitabandare 2020. Nu väntar ca. 10 veckors träning och förberedelser och jag hoppas att jag är redo för utmaningen.

Som en del i mitt peppande inför Vita bandet tänkte jag släppa filmerna från de två turer jag gjorde nu i vintras. Först ut är 4 dygn i februari, som var min första tur med vintertältning. Jag hade gjort flera vinterturer tidigare, men sovit i stuga, vindskydd eller under bar himmel så att tälta på vintern var en ny upplevelse för mig. Om du vill veta mer om mina lärdomar från denna tur så hittar du det blogginlägget här.

 

 

2 tankar på “Anmäld till Vita bandet och ny film!

  1. Hej Johanna och Gott Nytt Tur år.
    Jag sitter med hundarna och räddar de från raketer. Jättebra sida du har. Funderade att jag sålde en Artic Bedding för något år sen. Köpte du det av mig? En gubbe i Luleå? Om du vill ha några tips eller annat som jag kanske vet så är bara kontakta mig. Jag var med norsk expedition över Grönland 2017. Tyvärr kom jag inte över Grönland. Jag blev medvetslös en dag, och av säkerhetsskäl för mig och expedition utflugen. Anledningen var att jag är diabetiker och den tunga belastningen som var gjorde jag en fel medicinering. Men det gick bra för mig och expeditionen.

    Sven Forsberg
    070 3434210

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *