Första inlägget

Första inlägget

Så, mitt första blogginlägg på denna sida 🙂 Jag kan säga direkt att det här inte kommer bli en sån där blogg som uppdateras nästan dagligen, för det är inte sån jag är. Jag kommer bara att skriva när jag har lust och när jag har nånting att säga. Håller jag på med ett spännande projekt eller långtur så kommer det vara oftare, annars mer sällan.

Syftet med denna blogg är:

  • Att skriva lite mer utförligt om mina äventyr och långturer än vad som läggs ut på mitt instagram.
  • Att dela med mig av tips och knep jag lärt mig om friluftsliv under alla årstider (för jag har hunnit samla på mig ett lager).
  • Att dela med mig av erfarenheter från olika vandringsleder och skidrutter.
  • Att ge tips på vandringsleder, dagsturer och fina platser som jag rekommenderar andra att besöka (det har jag också ett lager av 🙂 ).
  • Att utvärdera utrustning och kläder för att underlätta för andra i valet av prylar (men inte reklam, jag är inte sponsrad på något sätt).

Idag blev det en liten båltur i skogen. Alla äventyr behöver inte vara långa, utmanande och häftiga. Många dagar uppskattar jag lika mycket att bara göra en kortare tur i närområdet, göra upp en eld, koka lite kaffe och sen bara sitta där nån timme. Det var magisk ljus i skogen idag. Den låga solen tittade fram mellan träden och dimma steg upp ur den fuktiga marken. Jag hoppas kunna göra fler korta turer i helgen, nu när solen äntligen ärar oss med sin närvaro. Vad är dina planer för helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.